За нас

Групата Содексо

Содексо е световен лидер в предоставянето на услуги, които подобряват качеството на живот. Ние разработихме уникална експертиза, която в продължение на вече 50 години, се споделя от близо 420 000 служители в 80 държави по цял свят.
Ние развиваме, управляваме и доставяме уникален набор от услуги: Услуги за управление на обекти, Услуги за социални придобивки и възнаграждения и Персонални и домашни услуги на всички наши клиенти, за да се подобри качеството на живот.

В световен мащаб Содексо обслужва над 75 милиона потребители всеки ден. Това, както и нашият опит, ни позволяват да развиваме услуги за качествен живот, които допринасят за благосъстоянието на хората, подобряват тяхната ефективност и представянето на фирмите и организациите, за да се подобри тяхната работа … всеки ден.

 

Содексо в България

Историята на Содексо в България започва през 2003 година. От тогава нашият екип от професионалисти непрестанно се стреми да подобри качеството на живот на компании и организации от всички бизнес сектори в България.

Към днешна дата Содексо Пас България можем да се похвалим с обслужването на над 150 000 клиента дневно, поддържаме партньорски отношения с повече от 2600 компании, опериращи на българския пазар и развиваме мрежа с над 10 000 търговски партньора.

Ние развиваме, управляваме и доставяме услуги за качествен живот, които помагат на нашите клиенти да постигнат своите стратегически цели:

  • Повишаване на производителността, удовлетвореността и мотивацията на персонала
  • Оптимизация на разходите за социални придобивки, благодарение на специалното социално и данъчно третиране на нашите услуги
  • Подобряване на ефективността на процесите и допълнителни приходи, посредством програмите ни за стимулиране и признание на ключови служители
  • Подобрен имидж на Вашата компания и задържане на таланти, чрез персонализирани и финансово атрактивни социални придобивки на вашите служители

Услугите, които Содексо предлага на бизнеса в България са:
Ваучери за храна Трапеза Pass – напълно освободените от данъци и осигуровки
Ваучери за безплатна храна Трапеза Pass по наредба 11 – удобна социална придобивка за компании със специфична организация и характер на труд
Ваучери Подарък Pass – предпочитан подарък както за корпоративни партньори и клиенти, така и за вашите служители
Ваучери Flexi Pass – гъвкавият социален пакет, съобразен с нуждите на всеки служител
Kарти за спорт Sport Pass – септември 2015 година добавихме към своето портфолио Sport Pass. Sport Pass е иновативна спортната карта, която предоставя неограничен достъп до широка мрежа от спортни клубове и разнообразие от спортни активности.