Karta s obekti i otstupki

SPORT PASS ОТ SODEXO – спортната карта за активен начин на живот

Доволните, здрави и ангажирани служители са в основата на успеха на всеки един проект.

About Sport Pass card

Sport Pass е спортна социална придобивка, с която Вашите служители могат да избират, според техните предпочитания и начин на живот, от повече от 640 спортни клубове, над 170 обекти с отстъпка и над 300 вида активности в цялата страна.

Картата им дава възможност и да се възползват от услугите на обекти за СПА и релаксация, както и множество отстъпки в разнообразни магазини, част от богатата ни партньорска мрежа.

Sport Pass ще повиши ангажираността към компанията Ви, ще подобри работната атмосфера и намали разходите, възникващи при отсъствия, а Вие ще бъдете още по-желан работодател.

Вие и Вашите служители можете да избирате между 3 пакета, създадени специално, за да отговарят максимално на Вашите нужди:

  • Пакет Smart Fit е подходящ за всички любители на спорта, които държат на своя тонус и добра физическа форма. Подарете си здраве и стройна фигура само с 8 тренировки месечно в избрана мрежа от спортни клубове.
  • Пакет Full Energy е за всички, за които спортът е начин на живот. Той Ви дава по едно посещение всеки ден и достъп до цялата мрежа от спортни клубове на Sport Pass.
  • Пакет B-Active e за тези, които винаги се стремят към максимума. Пакетът Ви дава възможност за по едно посещение всеки ден и достъп без доплащане за тренировка в партньорската мрежа на Sport Pass, включително най-предпочитаните обекти.

УСПЕШНАТА ИДЕЯ ЗАД SPORT PASS
Running 3

Разнообразие от спортни активности

Над 300 вида спорт и забавления в непосредствена близост до Вашите служители. От фитнес, кросфит, силови тренировки, плуване, бойни изкуства, до йога, зумба, танци. Притежателите на Sport Pass могат да се възползват и от промоционални предложения и отстъпки за стоки и услуги, свързани със здравословния начин на живот.

Optimization

Оптимизация на разходите и администрацията

Sodexo поема административните дейности, за да Ви улесни максимално. Вече не е необходимо да комуникирате с много на брой спортни клубове, а само с Вашия търговски представител в Sodexo.

Finance

Гъвкаво финансиране

Вие решавате дали да поемете цялата месечна такса като средство за мотивация за Вашите служители или да покриете само част от нея като бонус. Sport Pass Ви позволява да бъдете максимално гъвкави в избора си, като изберете най-подходящия за Вас начин на плащане.

Documents

Желан работодател

Добрата работна атмосфера и доволният екип днес са ключов фактор при избора на работно място. Затова Sport Pass Ви прави още по-предпочитан работодател в очите на Вашите настоящи и бъдещи служители. Спортната социална придобивка ще Ви помогне и да задържите Вашите най-опитни и всеотдайни служители в дългосрочен план.

Production

Повишена мотивацията и ангажираност

Здравите, активни и жизнерадостни служители са в основата на успешно развиващата се фирма. Така се намалява не само временната нетрудоспособност, но и се покачват общата продуктивност и ефективност на Вашите служители.

Price quality

Най-доброто съотношение между цена и качество

Sport Pass от Sodexo предлага богато разнообразие на разумна цена. Само с една карта Вашите служители всекидневно могат да се възползват от над 300 различни активности в богата мрежа с повече от 640 спортни клуба и над 170 обекти с отстъпка , която нараства всеки ден!

ИЗБОР ОТ НАД 300 РАЗЛИЧНИ ВИДА СПОРТ

Types of sports

ПАРТНЬОРИТЕ НА SPORT PASS

Стремим се постоянно да добавяме нови партньори и да Ви предоставяме все по-голямо разнообразие от възможности за спорт.

ЕДНА КАРТА – НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

Само в 4 лесни стъпки:

Handshake

1.

Изберете партньор, предлагащ желани от Вас спортни активности

Sport Pass card

2.

Вземете от нас карта Sport Pass

Pay with your card

3.

Чекирайте се безконтактно

Thumbs up

4.

Готови – Старт

Flower in bg

ВЗЕМЕТЕ SPORT PASS И ЗА ВАШАТА КОМПАНИЯ!

About Sport Pass card

За да получите оферта за Вашите служители, свържете се с нас на телефон: 0700 40 700 или ни пишете на e-mail: sportpass.svc.bg@sodexo.com.

Можете да използвате контактната ни форма, а ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Subscribe to newsletter