Полезно
От март Sport Pass става мобилен
Sport pass става мобилен
author iconSport Pass
created date iconянуари 28 2019

Време е да споделим с теб голямата новина, а именно – от март Sport Pass става изцяло мобилен. Sport Pass ще бъде навсякъде с теб през мобилно приложение за твоя смартфон, което ще замени досегашните карти!

Както и досега Sport Pass ще ти дава достъп до стотици спортни клубове и активности всеки ден. Oсвен това сме подготвили много нови предложения за теб и твоите близки, игри и предизвикателства, нови фукционалности и  всичко това ще бъде достъпно само с един клик през телефона ти, без пластики, без доставки и куриери. Ти избираш дали да посетиш фитнес клуба до офиса, басейна до дома, йога центъра по време на твоята почивка или командировка.

Ние продължаваме работа по приложението, за да сме готови за старта.
От 25 фервуари ще можеш да свалиш приложението напълно безплатно от Google play или App store и виж колко лесно и приятно е да намериш най-близкото и удобно за теб място за тренировка, и да се чекираш директно през телефона си! А от 1 март забрави за картите и посети клуб само с един клик през приложението Sport Pass.

Очаквай скоро повече детайли за самото приложение и новите му функционалности, за да си подготвен, когато започнеш да го използаш.

comments icon 2 КОМЕНТАРА
comments icon
Борислав Борисов
януари 28 2019
Кога ще има повече информация относно механизма на използване.
comments icon
Sport Pass
януари 28 2019
Здравейте, може да следите фейсбук страницата ни за всички акатуални новини, свързани с приложението, включително механизъм за изпозлване, нови функционалности и отговори на всички въпроси, които ви притесняват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Subscribe to newsletter