Karta s obekti i otstupki

ИНОВАТИВНА КАРТА Sport PASS ОТ SODEXO

Излез от офиса – влез във форма със Sport Pass!

About Sport Pass card

ЕДНА КАРТА. НАД 300 РАЗЛИЧНИ ВИДА СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЯ.

Sport Pass ти дава достъп до многообразие от подбрани спортни клубове и занимания за свободното време. Тренирай, където и когато пожелаеш и се възползвай от атрактивни отстъпки в ексклузивни спортни клубове и търговски обекти. Sport Pass e корпоративна услуга – заяви своята карта в компанията, за която работиш.

Вие можете да избирате между 3 пакета, създадени специално, за да отговарят максимално на Вашите нужди:

  • Пакет Smart Fit е подходящ за всички любители на спорта, които държат на своя тонус и добра физическа форма. Подарете си здраве и стройна фигура само с 8 тренировки месечно в избрана мрежа от спортни клубове.
  • Пакет Full Energy е за всички, за които спортът е начин на живот. Той Ви дава по едно посещение всеки ден и достъп до цялата мрежа от спортни клубове на Sport Pass.
  • Пакет B-Active e за тези, които винаги се стремят към максимума. Пакетът Ви дава възможност за по едно посещение всеки ден и достъп без доплащане за тренировка в партньорската мрежа на Sport Pass, включително най-предпочитаните обекти.

Fitness 2
Boxing
Crossfit 2
Aerobics 2
Kondicionni trenirovki 2
Cardio 2
Boini izkustva 2
Swimming 2
Massage 2
Zumba 2
Spinning 2
Dances 2

УСПЕШНАТА ИДЕЯ ЗАД SPORT PASS

Gift

Една карта – много спортни активности

Sport Pass е идеалният начин да опитваш различен спорт всеки ден и да водиш активен начин на живот. От аеробика, фитнес и бойни изкуства до танци, зумба, йога и плуване. С карта Sport Pass разнообразието е гарантирано и ти определяш мястото, времето и вида спорт, който да практикуваш!

Life

Спортът никога не е бил по-близо до теб

Изпробвай всичко, което може да ти достави радост! Възползвай се от над 300 различни предложения за спортни активности сред повече от 640 спортни клуба и над 170 обекти с отстъпка в близост до дома или офиса ти.

Bycicle

Повече от тренировка

Sport Pass дава повече от всяка стандартна спортна карта. Партньорите на Sport Pass предоставят специални отстъпки и оферти, свързани със спа, спортни дрехи и аксесоари, здравословно хранене и хранителни добавки. Потопи се в света на спорта и получи максимума – с една карта.

Rope

Твоята карта за активен живот

Със Sport Pass имаш възможност да подобриш качеството си на живот, да поддържаш фигурата си и да дадеш на тялото си енергията и силата, от които се нуждае. Възползвай се от предложенията за тренировки и отстъпки в богата мрежа от клубове. Живей здравословно и поддържай своя тонус – само с една карта!

Sport every day

Спорт всеки ден

Толкова е лесно да тренираш със Sport Pass – бързо и достъпно, достатъчно е само да покажеш своята карта и документ за самоличност. Готов ли си за спорт?

ПАРТНЬОРИТЕ НА SPORT PASS

Стремим се постоянно да добавяме нови партньори, за да предоставяме все по-голямо разнообразие от възможности за спорт, специално за теб.

НАД 300 АКТИВНОСТИ И ПОВЕЧЕ ОТ 640 СПОРТНИ КЛУБА. ПОВЕЧЕ ОТ СПОРТ. ПОВЕЧЕ ОТ КАРТА.

Вземи карта Sport Pass в няколко лесни стъпки:

ЕДНА КАРТА – НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

Започни да спортуваш още сега:

Handshake

1.

Изберете партньор, предлагащ желани от Вас спортни активности

Sport Pass card

2.

Вземете от нас карта Sport Pass

Pay with your card

3.

Чекирайте се безконтактно

Thumbs up

4.

Готови – Старт

ИСКАШ ДА НИ ПРЕПОРЪЧАШ НА СВОЯ РАБОТОДАТЕЛ?

About Sport Pass card

Можеш да използваш контактната ни форма, а ние ще се свържем с него възможно най-скоро!

*HR или лице, отговарящо за социалните придобивки в компанията.
Subscribe to newsletter