Често задавани въпроси

  • За нас
  • За работодатели
  • За служители
  • За партньори
За нас
Содексо е световен лидер в предоставянето на услуги, които подобряват качеството на живот. Ние разработихме уникална експертиза, която в продължение на вече 50 години, се споделя от близо 420 000 служители в 80 държави по цял свят. Содексо България oперира на българския пазар от 2003 г. с екип от професионалисти. Непрестанно се стремим да подобряваме качеството на живот на компании и организации от всички бизнес сектори в България. Именно затова разработихме и добавихме към портофолиото ни от услуги - Sport Pass.

Какво е Sport Pass?

Sport Pass e карта за спорт, която компаниите могат да предоставят на служителите си като допълнителна социална придобивка. Карта Sport Pass дава достъп до разнообразна мрежа от стотици спортни клубове и спортни активности на територията на цялата страна.

Как работи Sport Pass?

Щом получите Sport Pass от работодателя си, вече имате възможност да тренирате по веднъж на ден в избран обект от спортната ни мрежа. Достатъчно е да изберете спорта, който искате да опитате и локацията, която е най-удобна за Вас, да покажете своя Sport Pass и документ за самоличност при влизане в обекта и сте готови за старт.

Как можете да получите Sport Pass?

Sport Pass е корпоративна услуга и като такава може да се изполва само от служителите на компании, сключили договор със Содексо Пасс България. Ако сте мениджър и искате да мотивирате своите служители, готови сте да инвестирате в здравето и активния живот на екипа - свържете се с нас, за да получите индивидуална оферта за Sport Pass спрямо нуждите и целите на Вашия бизнес! Ако сте служител и в компанията Ви все още не се предлага Sport Pass, бързо и лесно можете да ни препоръчате своя работодател като попълните контактната ни форма тук

Какъв достъп дава Sport Pass?

С карта Sport Pass получавате достъп до мрежа от над 600 спортни обекти и стотици видове активности, които да изпробвате на територията на цялата страна. Цялата мрежа със спортни клубове можете да разгледате тук

Кои са партньорите на Sport Pass?

В основаната на нашия успех са етични принципи, които следваме в своята работа всеки ден: лоялност, уважение към хората, прозрачност в бизнеса. Содексо България се придържа към същите стандарти, като прилага постоянен стриктен вътрешен мониторинг и различни механизми, които развиват и управляват услугите, които предлагаме по начин, отговарящ на изискванията на Групата Содексо. Следвайки тази политика при работата с партньорите си, създаваме трайни и успешни партньорства с най-добрите зали, клубове и вериги в България.
Subscribe to newsletter